Acasă Economie Platformă de promovare a producătorilor locali dezvoltată de CJ Ilfov

Platformă de promovare a producătorilor locali dezvoltată de CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Consiliului Județean Ilfov în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București (deținătorul site-ului) au lansat platforma produsinilfov.ro, un agregator pentru a aduce împreună producătorii de alimente locali.

Producătorii de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) și de flori din Ilfov care au atestat de producător, se pot înscrie gratuit, completând rubricile paginii dedicate ofertei de produse.

Platforma lansată de CJ Ilfov îi ajută nu doar pe cei care vor să-și vândă produsele mai ușor, ci și pe cumpărători, care, la rândul lor, se pot înscrie pe pagina dedicată.

Platforma https://produsinilfov.ro/ a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să își vândă mai ușor produsele, nu doar în județ, ci și în București și restul țării, iar cumpărătorii pot găsi astfel mai ușor alimente tradiționale, artizanele și sprijini în acest fel și comunitatea locală.

Platforma nu este una de comercializare a produselor, ci doar de promovare a producătorilor locali și produselor lor, tranzacțiile efective urmând să aibă lor strict între vânzător și cumpărător.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × three =