Acasă Politic PNL Dobroești i-a retras sprijinul politic lui Iliuță Mihalea

PNL Dobroești i-a retras sprijinul politic lui Iliuță Mihalea

DISTRIBUIȚI

În ședința din data de 14 februarie a.c. conducerea PNL Dobroești a hotărât retragerea sprijinului politic a lui Iliuță Mihalea. La ședință a participat și președintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, care a declarat pentru Viitorul Ilfovean că măsura a fost luată întrucât Mihalea ”a încălcat în repetate rânduri statutul partidului”.

Mihalea este consilier local în cadrul CL Dobroești, iar retragerea sprijinului politic ar putea însemna nu doar o sancțiune politică, ci și pierderea demnității locale.

Hubert Thuma a mai precizat că Ștefan Condu, actualmente viceprimar, rămâne candidatul liberalilor pentru funcția de primar al comunei Dobroești. Candidatura lui Condu fusese deja anunțată în decembrie anul trecut.

La rândul său, Ștefan Condu a declarat pentru Viitorul Ilfovean că insistența lui Iliuță Mihalea de a cere realizarea unui sondaj și diseminarea informației în spațiul public prejudiciază organizația locală. Săptămâna viitoare decizia organizației locale va fi comunicată, ierarhic, organizației județene a PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

11 + 10 =