Acasă Politic PNL îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei  

PNL îl susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei  

DISTRIBUIȚI

Candidatul independent, Nicușor Dan, a obținut susținerea PNL pentru o candidatură la Primăria Capitalei.

”PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul municipiului București, iar în urma acestei cercetări a rezultat clar că toți candidații PNL au șansa de a câștiga dar nu avem această garanție că vor câștiga bătălia cu PSD. Vreau să vă anunț că în urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei susținut de PNL. Voi susține această propunere în fața PNL București, și în fața Biroului Politic al PNL”, a anunțat Ludovic Orban, joi, într-o conferință de presă.

Nicușor Dan va fi susținut din postura de candidat independent, fără a se înscrie în partid, așa cum i-au cerut liberalii în mai multe rânduri.

PNL face un sacrificiu susținând un candidat care nu este un membru al partidului, a spus președintele liberalilor, dar acesta a subliniat că are încredere totală în Nicușor Dan pentru a se pune punct ”domniei despotice a clanului din Voluntari”

Fostul președinte al USR se bucură și de susținerea organizației USR București, însă în interiorul Alianței USR-PLUS nu a fost stabilit modul în care va fi desemnat candidatul între Nicușor Dan și Vlad Voiculescu. Recent, Dacian Cioloș a declarat că dacă cei doi nu se vor înțelege asupra modului de desemnare, acesta va fi decis la centru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here