Acasă Info Local PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă

PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă

DISTRIBUIȚI

Hubert Thuma, noul presedinte al organizatiei

În cadrul ședinței Comitetului de Coordonare Județean, desfășurată la 27 aprilie curent la Palatul Parlamentului, PNL Ilfov, una dintre cele mai mari filiale liberale din țară, și-a ales noua conducere. Cei aproape 600 de delegați l-au ales pe fostul deputat Hubert Thuma în funcția de președinte, acesta înlocuindu-l pe Marian Petrache. De asemenea, au fost aleși Ionel Scrioșteanu și Ștefan Rădulescu – prim-vicepreședinți, Marian Tudor (primarul comunei Vidra), Costel Andrei (viceprimarul orașului Chitila), Gelu Apostol (primarul comunei Cernica), Ninel Boșcu (fost primar al comunei Domnești), Gheorghe Alexandru Vaida (viceprimarul orașului Buftea), Ștefan Dorr (consilier județean), Mihai Anghel (liderul organizației Snagov) și Daniel Tudorel Zamfir (consilier județean) și cei 15 membri în Biroul Permanent Județean. George Ene, liderul organizației Berceni, va deține funcția de secretar general.

“PNL Ilfov a intrat într-o nouă etapă. După ani în care am dovedit că suntem una dintre cele mai bune organizații din țară, după o perioadă lungă în care am dovedit că știm să facem politică, dar și administrație, acum suntem în etapa în care se face o schimbare de generații, iar cel care ne-a condus până acum alege să se concentreze pe administrație”, a declarat președintele Hubert Thuma. Acesta și-a propus să atingă cel puțin același standard pe care l-a impus Marian Petrache, obiectivul asumat fiind “consolidarea organizației, realegerea celor 28 de primari care sunt în funcție, câștigarea unor noi primării” și a promis se va bate “cu toată forța” pentru ca primarii PNL să își respecte promisiunile din campania electorală. “Trebuie să le spunem oamenilor că avem soluții la problemele lor, să le arătăm că acolo unde sunt primari liberali comunitățile se dezvoltă”, a subliniat liderul PNL Ilfov.

La eveniment au participat, ca invitați, Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov, și Richard Buday, președintele UDMR București – Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here