Acasă Info Local PNL VREA LA PUTERE PAS CU PAS

PNL VREA LA PUTERE PAS CU PAS

DISTRIBUIȚI

PSD, potrivit ultimelor măsurătrori interne, se menține în urma PNL în intenția de vot, chiar dacă au trecut peste patru luni de la alegerile prezidentiale și în ciuda unor măsuri considerate ”foarte bune, cu mare impact” pentru populație. Distanța dintre cele două partide ar fi de peste cinci procente, lăsând la o parte marja de eroare. PSD stagnează la 35 la sută, în timp ce PNL atinge, de exemplu, la finele lunii martie, 40 de procente în ceea ce privește intenția de vot.

PNL nu a mai crescut din luna februarie, având în vedere ”treburile interne” care ies tot mai mult la iveală în spațiul public, precum și neputința de a veni la putere prin schimbarea majorității parlamentare în ciuda declarațiilor optimiste ale fruntașilor din partid și a îndemnurilor președintelui Klaus Iohannis.

PNL la putereSondajele interne ale liberalilor – cele mai optimiste – arătau nu cu mult timp în urmă un PNL pe cai mari, undeva la 46 – 47 la sută, peste zece procente în fața PSD, aspect nemaiîntâlnit vreodată în istoria partidului.

PNL, chiar dacă și-a propus să preia guvernarea cât mai repede, prin schimbarea majorității parlamentare, prin moțiune de cenzură sau prin alegeri anticipate, merge și pe ideea secretarului general Marian Petrache referitoare la venirea la putere în mod legitim, în urma alegerilor la termen. ”Ne dorim să ajungem la guvernare mai repede, dar nu e o condiţie sine qua non, adică nu facem orice ca să ajungem la guvernare. Vine anul 2016, vor fi alegeri şi vom câştiga alegerile şi vom face guvernul, dacă nu putem acum”, declara recent fruntașul liberal în cadrul unui interviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here