Acasă Anchete Poliția Ilfov la confiscat de brazi

Poliția Ilfov la confiscat de brazi

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii ilfoveni ai Serviciului de investigare a criminalității economice au desfășurat o acțiune, cu ocazia sărbătorilor, în urma careia au fost întocmite trei dosare penale și au fost aplicate 14 amenzi de peste 120.000 de lei, iar ca măsuri complementare au fost confiscate peste 1.100 de jucării și aproximativ 100 de brazi.

La 20 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au fost prezenți ”în mai multe complexe și hypermarketuri” de pe raza județului Ilfov, în scopul efectuării unor controale la agenții economici care comercializează produse sau bunuri specifice sărbătorilor de iarnă. În urma controalelor efectuate au fost verificate 14 societăţi comerciale și au fost constatate trei infracțiuni de contrafacere privind mărcile si indicațiile geografice.

De asemenea au fost confiscate peste 1.100 seturi de jucării. Totodată, în urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale de peste 120.000 de lei, iar pentru încălcarea prevederilor legale din domeniul silvic au fost confiscați aproximativ 100 de brazi. Acțiunea a fost sprijinită de specialiști din cadrul Gărzii Forestiere, anunțăă IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here