Acasă Info Local Poliția Locală Pantelimon – o nouă campanie de protecție a mediului

Poliția Locală Pantelimon – o nouă campanie de protecție a mediului

DISTRIBUIȚI

Direcția Poliția Locală Pantelimon și Comisariatul Județean Ilfov al Gărzii Naționale de Mediu vor desfășura împreună acțiuni de control privind corecta depozitare a deșeurilor din construcții.

”Sperăm ca în urma acestor acțiuni, constructorii să fie mai responsabili. Sperăm la un oraș civilizat. Avem obligația să ne păstrăm orașul curat”, declară primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan.

Poliția Locală Pantelimon a dat startul unei noi campanii de protecție a mediului.

Direcția Poliția Locală oraș Pantelimon și Comisariatul Județean Ilfov – Garda Națională de Mediu vor desfășura acțiuni de verificare și control a modului în care se depozitează deșeurile rezultate în urma activităților din construcții, pe raza orașului nostru. Se vor face verificări în modul în care se respectă legislația în vigoare, Legea 211/2011, OUG 195/2005 și HCL 123/2016, și se va urmări trasabilitatea deșeurilor.

Societățile comerciale și persoanele fizice care au obținut autorizația de construcție, au obligația să utilizeze pubele speciale de depozitare a deșeurilor oferite de firma de salubritate cu care au încheiat contract. Polițiștii comisarii Gărzii Naționale de Mediu vor controla existența pubelelor și folosirea corespunzătoare a acestora de către toate persoanele fizice și societățile comerciale vizate, în așa fel încât deșeurile să ajungă acolo unde trebuie, și nu în zonele periferice ale orașului, poluând mediul înconjurător.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here