Acasă Info Local Polițiștii au luat cu asalt târgul de la Domnești

Polițiștii au luat cu asalt târgul de la Domnești

DISTRIBUIȚI

polo-politie

Peste 300 de sancțiuni contravenționale și șase infrațiuni au fost constatate de polițiștii din Ilfov în ultimele 24 de ore. Activitățile au avut loc în cadrul acţiunii naţionale ”,Sărbători de Iarnă în Siguranţă!”, care urmăreşte protejarea intereselor comerciale ale cetăţenilor şi menţinerea siguranţei publice, în perioada sărbătorilor de iarnă.

Poliţiştii ilfoveni acționează în acestă perioadă pentru protejarea populației, desfășurând în permanență, activități pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor stradale, a comerțului illicit, pentru combaterea faptelor care aduc atingere comerțului cu produse alimentare, precum și pentru siguranța rutieră.

Astfel, la 12 decembrie a.c., polițiștii de ordine publică și cei de investigare a criminalității economice au acționat în pieţele şi târgurile organizate pe raza localității Domnești, pentru a verifica modul în care sunt respectate prevederile legale referitoare la comercializarea produselor de larg consum. În principal, polițiștii au avut în vedere deținere de către comercianți a autorizației de comercializare a mărfurilor, a celei sanitar-veterinare, documentele de proveniență și certificatele de producător. Cu această ocazie, pentru neregulile constatate la agenţii economici verificaţi, poliţiştii au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 8.500 de lei.

Totodată, polițiștii rutieri au acționat în permanență pe drumurile publice de pe raza  județului Ilfov, pentru prevenirea încălcării legislaţiei care reglementează circulaţia pe drumurile publice, până în acest moment nefiind înregistrate evenimente deosebite.

Totodată, la 11 decembrie a.c., în urma activităților desfășurate de polițiști, au fost constatate șase infracțiuni, dintre care una la regimul articolelor pirotehnice, două privind regimul rutier și trei de altă natură și au fost aplicate 322 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 63.615 de lei, cele mai multe dintre acestea (290) fiind aplicate șoferilor care au încălcat prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au reținut 13 permise de conducere și au retras cinci certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here