Acasă Uncategorized POLIŢIŞTII DE LA AEROPORTUL OTOPENI ÎI ACOPERĂ, CONTRA-COST, PE TAXIMETRIŞTII TÂLHARI

POLIŢIŞTII DE LA AEROPORTUL OTOPENI ÎI ACOPERĂ, CONTRA-COST, PE TAXIMETRIŞTII TÂLHARI

DISTRIBUIȚI

Mafia polițiștilor-șpăgari care ar trebui să fi fost demult arestați continuă să își facă de cap pe Aeroportul Otopeni. Nu înțelegem de ce DGA din cadrul MAI nu se sesizează și de ce DIICOT nu face arestări? Există cumva protecție la nivelul “cel mai înalt” din moment ce de ani buni nu se iau măsuri la principala poartă de intrare în România?

Mafia polițiștilor-șpăgari care ar trebui să fi fost demult arestați continuă să își facă de cap pe Aeroportul Otopeni. Nu înțelegem de ce DGA din cadrul MAI nu se sesizează și de ce DIICOT nu face arestări? Există cumva protecție la nivelul “cel mai înalt” din moment ce de ani buni nu se iau măsuri la principala poartă de intrare în România?

Taximetristul care a lăsat-o în pădure pe studenta japoneză a dezvăluit la televiziune alte infracţiuni. ”Sunt politisti acolo care rezistă de pe vremea lui Ceaușescu. Tot ce se face, se face cu acordul lor”, spun mai mulți taximetriști ”buni”. Taximetriștii-pirat, care își fac veacul în fața Aeroportului Otopeni, tâlhăresc clienții cu ajutorul politiștilor. Afirmația aparține unuia dintre taximetriști. Mărturia celui care a lăsat-o pe studenta japoneză în pădure, împreună cu combinatorul ucigaș, a fost înregistrată de RTV. Răzvan Viorel Covali, taximetristul care a dus-o în pădure pe Yurica Masuno, a dezvăluit o parte din grozăviile la care se pretează colegii lui de breaslă. ”Să vezi ce tâlharii se fac! Deci, fii atent ce se face în aeroport de către pirați, mână-n mână cu polițiștii! Acostează clienți. Clientul, să zicem, cere în București. El nu o ia spre București. Face dreapta, pe Jandarmeriei. Că e pustiu. E pădurea aia. Îl tâlhărește, îi ia banii, 600 – 700 de euro”, a spus Covali. Sub pretextul unei defecțiuni, mașina se oprește în dreptul pădurii. Tânărul spune că, în acest moment, își intră-n rol cel de-al doilea taximetrist. ”În Jandarmeriei îi ia tot ce are ea pe ea: bani, telefon, tot. Ăsta se duce la aeroport, îl cheamă pe polițistul de la aeroport cu care au ei blaturi. ”Băi, șefule, am făcut-o. Vezi ca i-am luat uneia niște bani”. Ce face gaborul? Se duce în catalog, scoate poza lui, pentru că îi au și ei fotografiați, scanați”, a mai spus taximetristul. Covali susține că polițiștii îi acoperă, contra-cost, pe taximetriștii tâlhari. ”Scoate poza din dosar, i-o aruncă în sertar. Din calculator, din baza de date, îi șterge poza. Vine ăla care a fost tâlhărit, dă declarație. ”Bă, dacă-l vezi în catalogul ăsta îl recunoști?” ”Da”. Îi pune catalogul, ăla normal că n-are cum să recunoască daca i-a scos poza și i-a lăsat-o în sertar. Ce zice gaborul de la aeroport? ”O fi de la aeroportul celălalt din București. ”Du-te, găsește-l și vino cu el la mine”. Gaborul îl cheamă înapoi pe taximetristul-pirat: ”Vezi că i-ai luat clientului bani. Vezi că jumătate sunt ai mei! Polițistul știe exact cât, pentru că cel tâlhărit declară în declarație! Taman bine știe polițistul cât să-i ceară! Sunt polițiști acolo care rezistă de pe vremea lui Ceaușescu. Tot ce se face se face cu acordul lor!”, a adăugat taximetristul.

Faptul că victimele reclamă că au fost tâlhărite abia dupa ce ajung la destinație face ca și centralizarea acestor cazuri să fie imposibil de făcut. În ultima vreme au avut loc controale la adresa taximetriștilor, însă polițiștii se cam întorc cu mâinile goale din moment ce cologi de-ai lor îi informează la timp pe acești mafioți care fac de rușine țara.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentOpinii
Articolul următorUSL DOMINĂ ILFOVUL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here