Acasă Anchete Popești-Leordeni11 percheziții și trei mandate de aducere în cazul suspecților care au...

Popești-Leordeni11 percheziții și trei mandate de aducere în cazul suspecților care au sechestrat o familie în propria casă și au furat 20.000 de euro

DISTRIBUIȚI

La această oră, polițiștii din cadrul IGPR – Direcția de Investigații Criminale și polițiștii din cadrul IPJ Ilfov – Serviciul de Investigații Criminale efectuează 11 percheziții domiciliare și pun în executare 3 mandate de aducere.

”Activitățile se desfășoară la adrese din municipiul București și județul Ilfov, fiind vizate 13 persoane care urmează a fi audiate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și lipsire de libertate, fapte care au fost săvârșite la data de 12 ianuarie 2022, în orașul Popești-Leordeni. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 20.000 de euro.

Dosarul penal se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Operațiunea se derulează cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale – IGPR, Serviciului Criminalistic, SAS – DGPMB și SAS – IPJ Ilfov.

Laa data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 7.00, polițiștii orașului Popești-Leordeni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărba, cu privire la faptul că, la aceeași data, în jurul orei 4.30, două persoane de sex masculin au pătruns în locuința apelantului, din orașul Popești Leordeni, după care, l-au legat, atât pe el, cât și pe soția și soacra acestuia. La acel moment, la fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii orașului Popești-Leordeni, specialiști criminaliști și polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice din competență”, anunță IPJ Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here