Acasă Economie Prefectura Ilfov: “Fermierul Ilfovean”, o campanie de promovare a micilor producători din...

Prefectura Ilfov: “Fermierul Ilfovean”, o campanie de promovare a micilor producători din județ

DISTRIBUIȚI

Instituția Prefectului Județul Ilfov găzduiește, în perioada 24 – 31 octombrie 2019, Târgul de produse agro-alimentare “Fermierul Ilfovean”. Manifestarea are loc în contextul campaniei de promovare a micilor producători ilfoveni, inițiativă a Direcției pentru Agricultură Județeană Ilfov, ajunsă la a patra ediție.

La evenimentul de deschidere au participat, printre alte oficialități, prefectul Mihai Sandu Niță și subprefectul Vicențiu Voicu.

”Prin organizarea acestui târg în incinta instituției prefectului și, în același timp, în mijlocul Capitalei, ne dorim să unim comunitatea rurală ilfoveană cu cea urbană și să încurajăm consumul de produse românești și dezvoltarea micilor afaceri locale. Vă așteptăm pe toți, să vă facem cunoscută o parte din gospodarii ilfoveni care produc local și sănătos. Haideți să cumpărăm românește!” a declarat prefectul Niță.

Cu acest prilej, la propunerea prefectului, lansată în cadrul Colegiului Prefectural, s-a conturat ideea de organizare, de acum înainte, la data de 24 octombrie a fiecărui an, a Zilei Fermierului Ilfovean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here