Acasă Politic Prefectura Ilfov: Înscrieri pentru Programul Oficial de Internship al Guvernului

Prefectura Ilfov: Înscrieri pentru Programul Oficial de Internship al Guvernului

DISTRIBUIȚI


Studenții și absolvenții de studii superioare sunt invitați să aplice, până în data de 19 mai 2019, pentru cele 200 de locuri disponibile în Guvernul României, ministere, instituții și autorități ale administrației publice centrale, în cadrul celei de-a șaptea ediții a Programului Oficial de Internship al Guvernului României.
Înscrierile se fac online, iar condițiile de participare, precum și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul intership.gov.ro, anunță Prefectura Ilfov.

Programul Oficial de Internship al Guvernului se desfășoară timp de două luni, opt ore/zi, iar internii vor beneficia de o indemnizație lunară pentru internship în valoare de 2080 de lei brut. Este important de reținut că perioada de desfășurare a programului de internship este considerată vechime în câmpul muncii.
La finalul perioadei de internship internii vor primi un certificat din partea Guvernului României şi, la cerere, o scrisoare de recomandare din partea tutorilor.

Pentru mai multe detalii și informații despre calendarul de organizare și desfășurare, puteți consulta Ghidul Aplicantului și Regulamentul prind organizarea și desfășurarea Programului Oficial de Internship al Guvernului României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here