Acasă Info Local Prefectura Ilfov suspendă audiențele

Prefectura Ilfov suspendă audiențele

DISTRIBUIȚI

În contextul riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, Instituția Prefectului – Județul Ilfov informează publicul cu privire la suspendarea activităților de audiențe în perioada 11 martie – 31 martie 2020, urmând ca după această dată să se ia noi decizii în funcție de evoluția situației.

Din aceleași motive de siguranță medicală, Prefectura Ilfov recomandă cetățenilor utilizarea cu predilecție a căilor de comunicare alternativă pentru depunerea cererilor la Biroul de relații cu publicul din cadrul instituției, respectiv fax, poștă sau e-mail.

Informați-vă doar din surse oficiale

Prefectura Ilfov reamintește că procesul de învățământ în unitățile școlare din învățământul preșcolar, gimnazial, liceal, postliceal și profesional, în perioada 11 – 22 martie a.c. a fost suspendat, cu posibilitatea prelungirii acestei măsuri în funcție de situație.

De asemenea, transportul rutier de persoane pentru toate cursele înspre și dinspre Italia a fost suspendat, începând cu data de 12 martie și până la 31 martie a.c. sunt suspendate transporturile feroviare către și dinspre Italia, programele de studii de tip schimb de experiență și stagii de practică în spitale ale studenților și cursanților școlilor postliceale sanitare sunt sistate, dacă nu au fost începute înainte de 9 martie a.c., a fost instituită obligația pentru unitățile de alimentație, precum și pentru furnizorii publici și privați de transport persoane, de a dezinfecta suprafețele frecvent, de a evita aglomerația de persoane în spațiile comerciale, de a dezinfecta frecvent habitaclul în mijloacele de transport și că pentru evenimentele cu un număr de maxim 200 de participanți, nu este necesar să fie solicitat avizul direcției de sănătate publică.

Instituțiile publice și private vor analiza posibilitatea ca o parte din personal să-și poată desfășura atribuțiile de serviciu de la domiciliu.

”Vă rugăm insistent să luați în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20” este apelul Prefecturii Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here