Acasă Economie Prejudiciu de peste 5,4 milioane de lei cauzat bugetului de stat în...

Prejudiciu de peste 5,4 milioane de lei cauzat bugetului de stat în domeniul metale feroase şi neferoase

DISTRIBUIȚI

Inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) din ANAF au verificat o societate comercială din București-Ilfov care efectuează prestări de servicii în domeniul metale feroase și neferoase. Ca urmare a verificărilor efectuate, inspectorii DGAF au constatat că societatea în cauză a înregistrat în evidențele contabile cheltuieli fictive de bunuri și servicii, diminuând astfel baza impozabilă, prin crearea unei aparențe licite a tranzacțiilor efectuate.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de peste 5,4 milioane de lei, reprezentând impozit pe profit, iar pentru continuarea cercetărilor au fost sesizate organele de urmărire penală.

 

2 COMENTARII

  1. […] Inspectorii Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF) din ANAF au verificat o societate comercială din București-Ilfov care efectuează prestări de servicii în domeniul metale feroase și neferoase. Ca urmare a verificărilor efectuate, inspectorii DGAF au constatat că societatea în cauză a înregistrat în evidențele contabile cheltuieli fictive de bunuri și servicii, diminuând astfel baza impozabilă, prin […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here