Acasă Economie Premierul Nicolae Ciucă: Propunerea de analiză a neimpozitării pensiilor de până în...

Premierul Nicolae Ciucă: Propunerea de analiză a neimpozitării pensiilor de până în 3.000 de lei a fost discutată în PNL, vom merge cu ea în Coaliție

DISTRIBUIȚI

Liberalii s-au reunit într-o ședință de conducere lărgită, prima întrevedere a liderilor acestui partid de la apariția noilor tensiuni în cadrul guvernării, generate de atitudinea UDMR de susținere a recentelor declarații controversate făcute de premierul Ungariei, Viktor Orban.

Întrebat despre o posibilă majorare a pensiilor mici sau medii, șeful guvernului a spus că deocamdată nu s-a discutat acest subiect.

Premierul Nicolae Ciucă a mai spus că liberalii au discutat și despre „aspecte legate de rectificarea bugetară precum şi eforturile pe care le-a făcut Guvernul pentru a lua decizii prin care să se concretizeze o absorbţie mai mare a fondurilor europene”.

„Am discutat cu preşedintii filialelor judeţene pentru desfăşurarea unor acţiuni concrete la nivelul UAT pentru a beneficia de absorbţia unor sume mari din fonduri europene, atât fonduri de coeziune, PNRR, cât şi cadrul financiar multianual 2021- 2017”, a precizat premierul. El a adăugat că „avem nevoie de stabilitate şi asigurarea unui cadru financiar consolidat care să devină atractiv pentru investiţii” sursa: Hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here