Acasă Interne Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!

Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!

DISTRIBUIȚI

Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.I.T.P.) și Compania Națională  Aeroporturi București (C.N.A.B.) au lansat, la 8 martie 2021, campania online de prevenire a traficului de persoane “Prețuiește femeile! Nu tolera exploatarea lor!”.

Campania se derulează în luna martie și urmărește informarea şi sensibilizarea publicului cu privire la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale a femeilor.

Mesajul campaniei se integrează mesajului general al lunii martie, de prețuire și apreciere a tuturor femeilor, aducând în prim plan femeile exploatate sexual și una dintre cele mai de preț valori – libertatea: “Pentru victimele traficului de persoane libertatea este cel mai de preț dar!”.

Campania încurajează la acțiune civică și atenționează consumatorii de servicii sexuale că aceștia sunt cei pentru care victimele traficului sunt recrutate și abuzate.

Inițiativa celor doi parteneri se circumscrie direcțiilor de acțiune prevăzute în Strategia Națională Împotriva Traficului de Persoane pentru perioada 2018-2022 și se adresează adolescentelor și tinerelor aflate în situație de risc/vulnerabilitate la traficul de persoane în scopul exploatării sexuale, potențialilor consumatori de servicii sexuale și publicului larg, utilizator de informaţie online.

Distribuirea postărilor campaniei cu hashtag-ul #prețuieștefemeile va fi un prim act de implicare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here