Acasă Economie Primăria Pantelimon ajută mămicile care au născut în 2022 și nu au...

Primăria Pantelimon ajută mămicile care au născut în 2022 și nu au surse de venit

DISTRIBUIȚI

În ajutorul noilor mămici care au născut în anul 2022 și nu au surse de venit stabile sau provin din medii defavorizate vine noua Ordonață de Urgență nr 113/2022. Aceasta prevede ajutorul necesar pentru un start bun în viață pentru proaspetele mame, alocând tichete în valoarea de 2.000 de lei.

Primăria orașului Pantelimon aduce la cunoștință aacă femeile care au născut în acest an, nu mai târziu de 3 luni de la naștere, pot aplica pentru aceste beneficii dacă se regăsesc într-una din umătoarele condiții prevăzute în lege: provin din familii defavorizate, fără vreo sursă de venit stabilă, sunt încă minore, sunt victime ale violenței domestice sau suferă de probleme de sănătate grave.

”Încurajăm ca orice mamă care se regăsește în cele de mai sus, să sune cu încredere în fiecare zi lucrătoare, între orele 08:00 – 16:00, la numărul de telefon 0754.068.850 și să nu se ferească să ceară ajutorul de care are nevoie pentru bebelușul său. Fondurile provin din programul Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate Persoane (FEAD)”, anunțp Primăria Pantelimon. – Cristina ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here