Acasă Info Local Primăria Pantelimon ajută vârstnicii

Primăria Pantelimon ajută vârstnicii

DISTRIBUIȚI

Primăria Pantelimon, prin Direcția de Asistență Socială, a început o nouă campanie, menită să ajute vârstnicii din oraș. Sub deviza ”Să ne respectăm seniorii”, reprezentanții direcției își doresc ca prin această campanie să întindă o mână de ajutor persoanelor în vârstă care trăiesc în situații dificile, care nu dispun de căldură, hrană sau care sunt bolnave și nu au niciun ajutor.

De-altfel, în perioada septembrie – decembrie 2017, echipa direcției s-a implicat activ în problemele comunității, reușind să efectueze 270 de anchete sociale. În ultimele trei luni au fost acordate 17 noi alocații de susținere a familiei, iar după anchetarea a 124 de cereri pentru ajutoarele de urgență, au fost acordate 88 astfel de beneficii, multe dintre acestea fiind pentru cazuri medicale grave.

De exemplu, echipa Direcției de Asistență Socială a ajutat, în zilele friguroase de la jumătatea lui ianuarie a.c., 50 de vârstnici din comunitate, dăruindu-le geci groase de iarnă. ”Este un gest mic care pentru ei înseamnă mult, înseamnă un strop de căldură sau poate de alinare. Primăria Pantelimon prin Direcția de Asistență Socială, încearcă prin această campanie să aducă un strop de bine bătrânilor din comunitatea noastră. Haideți să ne respectăm seniorii și să îi ajutăm împreună”, susțin reprezentanții direcției.

Cei care doresc să participe la campaniile de ajutorare sau cei care doresc să trimită sesizări, documente sau întrebări, o pot face la sediul din strada Sfântul Gheorghe nr. 32, oraș Pantelimon, județ Ilfov, la numerele de telefon 0752.297.117 / 021.301.70.84, fax: 021.310.22.60 sau la e-mail asistenta.sociala@das-pantelimon.ro. Programul de lucru cu publicul este în zilele de luni și miercuri între 9.00 și 12.00, iar marți și joi între orele 12.00 și 15.00. – CRISTINA ANGHELUȚĂ, Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 + two =