Acasă Economie Primăria Pantelimon reamintește

Primăria Pantelimon reamintește

DISTRIBUIȚI

Primăria orașului Pantelimon reamintește că până la data de 31 martie persoanele fizice și juridice care nu au achitat impozitele și taxele locale scadente la 31 martie 2020 (anul trecut) pot beneficia de anularea accesoriilor de plată. Accesoriile înseamnă dobânzile, majorările de întârziere, penalitățile de întârziere, penalitățile de nedeclarare, penalitățile sau orice alte obligații de plată accesorii.

Pentru a beneficia de această scutire de plată, contribuabilii trebuie să completeze și să depună o cerere (care se regăsește aici: https://www.primariapantelimon.ro/…/registratura…/) și să achite taxele și impozitele principale scadente, până la data de 31 martie 2021. Cererea se depune la sediul primăriei, la Direcția Economică sau online, folosind formularul de trimitere documente de aici: https://www.primariapantelimon.ro/…/registratura…/

Modalitățile de plată a taxelor și impozitelor: la casieria Direcției Economice Pantelimon, online, prin bancă, online, prin platforma ghișeul.ro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here