Acasă Info Local Primarul Marian Ivan, premiat de FRC

Primarul Marian Ivan, premiat de FRC

DISTRIBUIȚI

După ce, prin amenajarea primei piste olimpice de canotaj și organizarea Balcaniadei, a reușit asocierea numelui Pantelimonului cu sportul de performanță la cel mai înalt nivel, Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon a fost premiat de Federația Română de Canotaj (FRC), în cadrul Galei Canotajului Românesc 2023.

Din 2022, Primăria orașului Pantelimon este partener FRC și a reușint amenajarea, pe Lacul Lebăda, a primei piste olimpice de canotaj din România.

Pista de canotaj (cu o lungime de 2000 de metri și 10 culoare) a fost inaugurată cu ocazia Balcaniadei, când, după o pauză de mai bine de 30 de ani, peste 200 de sportivi juniori din 9 țări au concurat pe Lacul Lebăda. România a încheiat Campionatul Balcanic cu 15 medalii câștigate (7 de aur, 3 de argint și 5 de bronz).

2 COMENTARII

  1. […] După ce, prin amenajarea primei piste olimpice de canotaj și organizarea Balcaniadei, a reușit asocierea numelui Pantelimonului cu sportul de performanță la cel mai înalt nivel, Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon a fost premiat de Federația Română de Canotaj (FRC), în cadrul Galei Canotajului Românesc 2023. Din 2022, Primăria orașului Pantelimon este partener FRC și […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here