Acasă Anchete Primarul Pandele a fost iertat

Primarul Pandele a fost iertat

DISTRIBUIȚI

pandeleScandalul de acum o lună izbucnit între primarul din Voluntari, Florentin Pandele, și Bogdan Dinulescu, un afacerist din oraș, s-a cam stins precum un foc de paie, scrie Libertatea.ro.

Pandele a fost audiat, dar Dinulescu nu și-a reclamat agresorul care l-a bătut. În această situație pare că Pandele a fost iertat de bărbatul pe care l-a chelfănit.

Cu câteva zile înainte de Crăciun, Pandele a trecut pe la poliția orașului pe care îl conduce pentru a fi audiat în legătură cu cele câteva scatoalce, asezonate cu ceva amenințări și înjurături, pe care i le-a administrat lui Dinulescu. Însă, situația nu pare să fie atât de gravă pentru primarul din Voluntari atâta vreme cât victima sa nu a depus nici o reclamație. ”A fost o discuție între bărbați. Nu a fost cu sânge, nu a fost cu urme”, a declarat Dinulescu în ziua incidentului consumat acum  o aproape o lună. Omul s-a ținut de cuvânt și nu s-a mai dus la poliție din postura de victimă și totul pare să se fi încheiat cu iertarea lui Pandele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here