Acasă Anchete Primarul Pandele, acuzat că a agresat fizic și verbal un localnic, pe...

Primarul Pandele, acuzat că a agresat fizic și verbal un localnic, pe proprietatea acestuia

DISTRIBUIȚI

Așteptăm punctul de vedere al edilului

Luni 28 noiembrie, în jurul orelor 18.30, un cetățean din Voluntari ar fi fost agresat fizic și verbal, pe proprietatea sa, de primarul Florentin Pandele, scrie Flux24.ro.

Pe imaginile filmate de o cameră de supraveghere de la o benzinărie din apropiere se observă cum Pandele îl lovește și îi dă un cap în gură lui Bogdan Dinulescu. Terenul de lângă benzinărie  aparține cetățeanului agresat, unde acesta are niște depozite, conform mărturiei acestuia.

Bogdan Dinulescu a declarat luni noaptea la Realitatea TV că a fost agresat de primarul Pandele pe proprietatea sa privată. El a mai spus că luni a mers la Arcul de Triumf pentru a-i aminti primarului general Gabriela Firea, soția lui Pandele, promisiunile din campanie, dar ar fi fost înconjurat de circa 20 de persoane aduse din Voluntari. Dinulescu a precizat că voia să îi amintească Gabrielei Firea promisiunile din campania electorală privind fluidizarea traficului din București până în luna decembrie. Dinulescu a susținut că Pandele l-a amenințat că îl omoară și că îl bagă în pușcărie împreună cu familia sa. El a afirmat că inițial, șeful pazei lui Gabriela Firea de la Primăria Capitalei, un anume Văsîi (n.r. Ștefan Vasîi, fost director executiv al Poliției Locale Voluntari), l-ar fi sunat și l-ar fi amenințat că îi dă foc și că îi bagă o petardă în gură. ”Te bag în mormânt pe tine și pe toată familia ta”, a mai susținut Dinulescu că i-ar fi spus Florentin Pandele. Acesta a mai spus că există martori și că are și o înregistrare audio a amenințărilor lui Pandele care confirmă spusele sale. Dinulescu a făcut plângere la Poliție și susține că ar mai exista și alte imagini video.

Bogdan Dinulescu a mai ieșit în evidență acum câțiva ani, când i-a aruncat în față câteva zeci de lei lui Dan Voiculescu, aducându-i o serie de acuzații. Incidentul a avut loc atunci când Voiculescu s-a prezentat la IPJ Ilfov când era sub control judiciar. – foto – flux24.ro

Deși a spus că nu comentează, potrivit EVZ.ro, Gabriela Vrânceanu Firea a explicat că este un atac murdar: „Este o făcătură mizerabilă de campanie. Nu am ce să comentez. Sunt în stare de orice„, a reacționat primarul general.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here