Acasă Politic ”Primarul spectacol” al Sectorului 5: ” Când bate vântul cu 80 de...

”Primarul spectacol” al Sectorului 5: ” Când bate vântul cu 80 de grade”…

DISTRIBUIȚI

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Daniel Florea, cunoscut drept ”Primarul spectacol” sau ”Primarul Zero”, pentru că nu a reușit în patru ani de mandat să facă niciun proiect important în sector, cheltuind banii în special pe paranghelii prin parcuri, a apărut duminică la conferința de alegere a conducerii organizației de București a partidului cu un ochi vânăt. El a susținut că rana a fost provocată de dosul mănușii, în timp ce deszăpezea drumurile din sector.

”Vedeți semnul ăsta la ochi? Semnul ăsta de la ochi este un semn de la dosul mănușii, la 3 dimineața, când ninge foarte tare, când bate vântul cu 80 de grade, cu 80 de kilometri la oră și tu încerci să deszăpezești drumurile din sector”, a spus Florea de la tribuna Conferinței PSD București.

Administrația din Sectorul 5 a fost luată, ca de obicei, prin surprindere de prima ninsoare mai puternică din această iarnă, pe străzile dintre blocuri fiind trimise utilaje pentru deszăpezire abia spre seară. În anumite zone din sector și acum se circulă greu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here