Acasă Info Local Primul beneficiar al programului ”Sănătatea are prioritate în Ilfov”

Primul beneficiar al programului ”Sănătatea are prioritate în Ilfov”

DISTRIBUIȚI

Primul beneficiar al programului ”Sănătatea are prioritate în județul Ilfov” este un senior din Ghermănești.

”Nea Pavel” are 72 de ani și este din satul Ghermănești, care aparține de comuna Snagov. El a fost în această dimineață la spitalul din Buftea pentru un set de analize și a beneficiat de transport gratuit din partea Consiliului Județean Ilfov. A fost luat de acasă, dus la spital și apoi dus înapoi acasă. Toate mașinile noastre sunt dezinfectate mereu și în toate sunt măști și dezinfectant pentru mâini. Vă reamintesc, seniorii din Ilfov pot suna la numărul de telefon 0751.235.009 și pot beneficia de transport gratuit la spitalul din Buftea. Mulți dintre seniorii din Ilfov amână vizita la doctor pentru că nu au cu ce să ajungă la medic. Noi suntem aici pentru ei. Sănătatea lor este prioritatea noastră”, declară Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

Prin programul “Sănătatea are prioritate în județul Ilfov”, Consiliul Județean Ilfov asigură persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, cu rezidența în Ilfov, transportul către Spitalul Obstetrică Ginecologie Buftea, în vederea efectuării de investigații medicale decontate de Casa de Asigurări de Sănătate.

Consiliul Județean Ilfov asigură transportul persoanelor către spital și ulterior înapoi, în localitatea de domiciliu, conform programărilor, în baza trimiterii de la medicul de familie/specialist.

Persoanele care vor să beneficieze de transport gratuit se pot programa, în intervalul 11:00-15:00, la numărul de telefon 0751.235.009. Foto: CJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here