Acasă Economie Proiect european complex pentru comuna 1 Decembrie

Proiect european complex pentru comuna 1 Decembrie

DISTRIBUIȚI

Comuna 1 Decembrie, din județul Ilfov, atrage 3,5 milioane de euro din fonduri europene pentru o serie de investiții în educație, formare, sprijin pentru comunitățile vulnerabile, antreprenoriat și alte domenii esențiale, în cadrul unui proiect complex.

La 23 iunie a.c., Ștefan Rădulescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Ilfov, a participat la un eveniment în care s-au semnat granturile pentru 20 de antreprenori aflați la început de drum care vor fi sprijiniți să dezvolte afaceri pentru comunitate.

”Cei care au pregătit cele mai bune 20 de proiecte de afaceri vor primi câte 25.000 de euro. Este o oportunitate unică, așa cum le-am transmis și câștigătorilor, și este mai ales o oportunitate pentru comuna 1 Decembrie și pentru comunitate. Pentru că este un proiect unic la nivelul județului Ilfov. Le-am amintit tuturor celor implicați în proiect că fondurile europene au un regim aparte, astfel că modul în care vor fi gestionate documentele și mai ales modul în care vor fi implementate toate segmentele din proiect toate trebuie făcute cu maximă atenție și seriozitate. Cu ajutorul programului inițiat de Primăria comunei 1 Decembrie și partenerii săi vor putea fi rezolvate o serie de probleme cu care se confruntă sistemul de educație la nivel local și probleme sociale, de la prevenirea abandonului școlar, sprijin privind locuirea, până la diminuarea fenomenului de excluziune socială și riscului de sărăcie. I-am felicitat pe câștigătorii programului de granturi pentru antreprenori și pe inițiatorii programului și le-am transmis tuturor că vor avea mereu, în Consiliul Județean Ilfov, un sprijin real pentru dezvoltarea de proiecte cu impact pozitiv pentru populație, pentru viitorul comunităților, pentru un județ Ilfov așa cum ni-l dorim”, declară vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − seventeen =