Acasă Educatie Proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” a continuat la Brănești, Dobroești, Pantelimon...

Proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” a continuat la Brănești, Dobroești, Pantelimon și Afumați.

DISTRIBUIȚI

Proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” a continuat la Brănești, Dobroești, Pantelimon și Afumați cu o serie de întâlniri ale psihoterapeutului Roxana Popa, psiholog clinician autonom, cu părinți, bunici și educatori ai copiilor din grădinițele din Brănești, Dobroești, Pantelimon și Afumați.

În cadrul prezentării cu tema ,,Copiii noștri și sănătatea psihică”, psihoterapeutul Roxana Popa le-a explicat participanților ce sunt tulburările de sănătate mintală, care sunt semnele și simptomele lor, nevoia diagnosticării și intervenției timpurii în vederea recuperării.

Participanții au apreciat că un specialist vine în comunitate și îi informează asupra acestor probleme, iar întrebările au confirmat interesul părinților pentru sănătatea psihică a copiilor.

Seria întâlnirilor cu părinții ilfoveni în cadrul proiectului ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă”, susținut de Consiliul Județean Ilfov în parteneriat cu DGASPC Ilfov și Asociația Coaching Life Coach 4 Transformation, prin Centrul de  zi pentru copii cu autism – Blue Life, va continua, scopul proiectului fiind identificarea familiilor care au copii cu diferite semne și simptome specifice autismului, cu nevoie de diagnosticare precoce,pentru susținerea recuperării și includerea lor în programe specializate de terapie personalizată gratuită.

2 COMENTARII

  1. […] Proiectul ”Copiii zâmbesc în aceeași limbă” a continuat la Brănești, Dobroești, Pantelimon și Afumați cu o serie de întâlniri ale psihoterapeutului Roxana Popa, psiholog clinician autonom, cu părinți, bunici și educatori ai copiilor din grădinițele din Brănești, Dobroești, Pantelimon și Afumați. În cadrul prezentării cu tema ,,Copiii noștri și sănătatea psihică”, psihoterapeutul Roxana Popa le-a […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here