Acasă Info Local PROSTIA ȘI BEȚIA FAC ÎN CONTINUARE CASĂ BUNĂ PE ȘOSELELE DIN ILFOV

PROSTIA ȘI BEȚIA FAC ÎN CONTINUARE CASĂ BUNĂ PE ȘOSELELE DIN ILFOV

DISTRIBUIȚI

alcoolInconștienții la volan, care pun permanent în pericol viața celor din jur, sfidează în continuare legea în județul Ilfov, în ciuda eforturilor depuse de polițiștii rutieriști.

La 26 octombrie a.c., polițiștii din Voluntari au depistat, pe raza localității Petrăchioaia, un individ de 64  de ani pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Cel în cauză este condamnat la doi ani şi șase luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Luni seara, la orele 21.00, polițiștii stațiunii Snagov au depistat în trafic un tânăr de 22 de ani care  conducea un autoturism, pe strada Arţarului, din Ciolpani, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio  categorie de vehicule. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Tot în seara zilei de 26 octombrie a.c., în jurul orei 22.30, polițiștii din Măgurele au oprit în trafic un individ de 24 de ani, în timp ce  conducea  un autoturism pe strada Gloriei din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că permisul de conducere al bărbatului era suspendat. – foto – diez.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here