Acasă Social Protectia Animalelor CJ Ilfov:  Cupoane de sterilizări gratuite căini și pisici de...

Protectia Animalelor CJ Ilfov:  Cupoane de sterilizări gratuite căini și pisici de rasă comună 

DISTRIBUIȚI

Pâna la finalul lunii iunie,orice cetățean din Ilfov, care are acasă câini ori pisici de rasă comună poate beneficia de cupon de sterilizare, sunând la la 0751.235.009.
În baza acestor cupoane sterilizările au loc La clinica veterinară Center of Hope (strada Teiului, nr. 56, sat Piteasca, comuna Găneasa.
Programările se fac în format Google Drive, iar fiecare cupon are un număr unic de identificare. Toate cupoanele se dau numai în format electronic.
Un cupon este valabil pentru un animal, câine ori pisică. O persoană poate primi cel mult cinci cupoane.
Acest proiect este o extindere a proiectului realizat în colaborare cu doctorul Aurelian Ștefan și echipa lui. Center of Hope vine cu sterilizările gratuite, CJ Ilfov cu personal pe teren, bani pentru motorină, masa de prânz pentru doctori (prin primării) și, de asemenea, asigură promovarea proiectului.

2 COMENTARII

  1. […] Pâna la finalul lunii iunie,orice cetățean din Ilfov, care are acasă câini ori pisici de rasă comună poate beneficia de cupon de sterilizare, sunând la la 0751.235.009. În baza acestor cupoane sterilizările au loc La clinica veterinară Center of Hope (strada Teiului, nr. 56, sat Piteasca, comuna Găneasa. Programările se fac în format Google Drive, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here