Acasă Info Local Protest și la ITM Ilfov

Protest și la ITM Ilfov

DISTRIBUIȚI

Timp de două ore, între orele 8.00 și 10.00, angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov s-au alăturat colegilor din întreaga țară și au protestat în fața instituției, cerând condiții mai bune de muncă, acoperirea deficitului de personal și creșterea salariilor la nivelul celor din structura centrală.

Angajații ITM Ilfov susțin că au cele mai mici venituri dintre instituțiile subordonate Ministerului Muncii. Dacă revendicările nu vor fi luate în considerare, angajații ITM Ilfov anunță, la fel ca și ceilalți sindicaliști din țară, declanșarea unei greve generale săptămâna viitoare, cel mai probabil în data de 27 noiembrie.

Tot astăzi au întrerupt lucrul, la nivelul întregii țări, tot timp de două ore, angajații caselor de pensii, cei ai agențiilor de inspecții și plăți sociale și ai agențiilor pentru ocuparea forței de muncă.

7 COMENTARII

  1. […] Timp de două ore, între orele 8.00 și 10.00, angajații Inspectortului Teritorial de Muncă Ilfov s-au alăturat colegilor din întreaga țară și au declanșat o grevă de avertisment. Ei au ieșit în fața instituției și au cerut condiții mai bune de muncă, acoperirea deficitului de personal și creșterea salariilor la nivelul celor din structura centrală. […] Citeste mai mult […]

  2. Ministerul Muncii isi bate joc de proprii salariati!
    Rusine ministrului muncii care nu e in stare sa dezamorseze conflictul din instituriile subordonate!

  3. […] Timp de două ore, între orele 8.00 și 10.00, angajații Inspectoratului Teritorial de Muncă Ilfov s-au alăturat colegilor din întreaga țară și au protestat în fața instituției, cerând condiții mai bune de muncă, acoperirea deficitului de personal și creșterea salariilor la nivelul celor din structura centrală. Angajații ITM Ilfov susțin că au cele mai mici […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here