Acasă Interne Punct de lucru nou ISU ”Dealul Spirii” Bucuresti – Ilfov la Cornetu

Punct de lucru nou ISU ”Dealul Spirii” Bucuresti – Ilfov la Cornetu

DISTRIBUIȚI

La #Cornetu este aproape de finalizare proiectul de construire a unei noi clădiri – punct de lucru al ISU ,,Dealul Spirii” București – Ilfov.

Investiția a fost posibilă în baza unui contract de asociere între Primăria Cornetu și Consiliul Judetean Ilfov. Clădirea are o suprafață construită de 369 mp și este structurată pe două niveluri P+1E.

Domeniul situațiilor de urgență se confruntă permanent cu provocări noi, acest lucru aducând de la sine necesitatea adaptării și dezvoltării infrastructurii.

În #Ilfov a mai fost inaugurat anterior un centru ISU la Domnești și un altul este în curs de construire la Jilava. Ne dorim astfel să creștem gradul de confort pentru angajații din sistem și să sporim nivelul de performanță prin creșterea capacității operaționale și de răspuns și îmbunătățirea calității misiunilor executate în folosul populației.

 

2 COMENTARII

  1. […] La #Cornetu este aproape de finalizare proiectul de construire a unei noi clădiri – punct de lucru al ISU ,,Dealul Spirii” București – Ilfov. Investiția a fost posibilă în baza unui contract de asociere între Primăria Cornetu și Consiliul Judetean Ilfov. Clădirea are o suprafață construită de 369 mp și este structurată pe două niveluri […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here