Acasă Info Local „Rădăcini pentru aer”, la Pantelimon

„Rădăcini pentru aer”, la Pantelimon

DISTRIBUIȚI
Sub deviza ”Pantelimonul plantează! Pantelimonul protejează!”, sâmbătă, 18 martie, la Pantelimon are loc o nouă ediție a acțiunii de împădurire „Rădăcini pentru aer”.
De la ora 10:00 primăria dă startul unei noi runde de plantare a puieților de stejar în pădurea Pustnicu.
”Împreună le oferim copiilor noștri o lecție despre protejarea naturii și împădurire, despre cum se pot realiza lucruri importante atunci când comunitatea este unită”, spune Marian Ivan, primarul orașului Pantelimon.
Înainte de plantare, participanții vor fi instruiți de  angajații Ocolului Silvic Brănești, care vor oferi informații și sfaturi despre plantarea de regenerare. Această tehnică de împădurire este special concepută pentru a înlocui speciile invazive cu arbori specifici arealului ilfovean, așa cum este stejarul.

2 COMENTARII

  1. […] Sub deviza ”Pantelimonul plantează! Pantelimonul protejează!”, sâmbătă, 18 martie, la Pantelimon are loc o nouă ediție a acțiunii de împădurire „Rădăcini pentru aer”. De la ora 10:00 primăria dă startul unei noi runde de plantare a puieților de stejar în pădurea Pustnicu. ”Împreună le oferim copiilor noștri o lecție despre protejarea naturii și împădurire, despre […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here