Acasă Info Local RĂGAZ PENTRU REABILITAREA CENTRULUI MEDICO-SOCIAL DE LA DOMNEȘTI

RĂGAZ PENTRU REABILITAREA CENTRULUI MEDICO-SOCIAL DE LA DOMNEȘTI

DISTRIBUIȚI

Centru DomnestiLa ultima ședință din 2015, Consiliul Județean Ilfov a prelungit durata contractului de finanțare și includerea în lista de investiții pentru anul curent a proiectului privind reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea, extinderea și echiparea infrastructurii sociale la Centrul Medico-Social Domnești, finanțat din fonduri europene. Contractul de finanțare a fost prelungit până la sfârșitul lunii iunie 2016.

Implementarea acestui proiect va conduce la îmbunătățirea calității vieții vârstnicilor din cadrul centrului și va avea impact atât la nivel local, cât și regional, lucrările de reabilitare, extindere și echipare constituind un exemplu de bună practică, prin atenția acordată creșterii calității vieții grupurilor sociale dezavantajate.

Până acum, la Centrul Medico-Social de la Domnești au fost executate lucrări de extindere a Corpului A pe verticală, prin înălțarea cu încă un etaj mansardat. Extinderea este completată de o reabilitare, recompartimentare și reorganizare funcțională a spațiilor existente în corpurile A, B și C, amplasarea unui ascensor tip ”pentru spital” și realizarea unui pasaj de legătură între corprile A și B, corelat cu reamplasarea accesului auto în incinta centrului.

Întrucât au fost constatate întârzieri în ceea ce privește graficul de execuție al lucrărilor s-a dispus rezilierea contractului initial și revizuirea proiectului tehnic. Drept urmare, a fost reluată procedura de achiziție publică a lucrărilor și a fost atribuit un nou contract de lucrări în luna decembrie 2014. – ROZALIA ANDRAȘ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here