Acasă Politic Ramona Bălășcuță, șefa femeilor liberale din Ilfov

Ramona Bălășcuță, șefa femeilor liberale din Ilfov

DISTRIBUIȚI

La 18 noiembrie, la Dragomirești Vale au avut loc alegeri pentru conducerea organizației de femei a PNL Ilfov. 116 persoane au ales ca pentru următorul mandat organizația județeană de femei a PNL să fie condusă de Ramona Bălășcuță, cea care coordonează și filiala Voluntari a partidului.

Alături de liderul PNL Ilfov, Hubert Ștefan Thuma, au participat la eveniment prim-vicepreședintele regiunii București – Ilfov Marian Petrache, parlamentarii liberali de Ilfov Nicoleta Pauliuc și Mihai Culeafă, prim-vicepreședintele PNL Ilfov Ionel Scrioșteanu, liderul organizației PNL București Cristian Bușoi, primari și viceprimari liberali din județ.

”Dacă astăzi m-am aflat în fața invitaților speciali și a multor doamne în postura de candidat la conducerea Organizației Femeilor Liberale din Ilfov nu a fost pentru că mi-am dorit o funcție. A fost pentru că eu, Ramona Bălășcuță, știu că OFL Ilfov este o poveste, știu că OFL Ilfov este un mesaj: Să vrei, să poți, să meriți! Începând de astăzi totul este despre voi, femei abile, diplomate, determinate, femei de carieră, inclusiv politică”, a declarat Bălășcuță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here