Acasă Info Local RATB (cursa 404) circulă din nou în orașul Pantelimon

RATB (cursa 404) circulă din nou în orașul Pantelimon

DISTRIBUIȚI

125 lei abonamentul intreg pentru toate liniile din București și Ilfov

Primăria orașului Pantelimon a încheiat cu succes negocierile pentru reintroducerea autobuzelor Regiei Autonome de Transport București în zonă, Consiliul General al Municipiului București aprobând reluarea transportului preorășenesc (întrerupt în iunie 2010).

De la 1 iulie, așadar, locuitorii din orașul Pantelimon beneficiază de transport în comun RATB. Este vorba despre o singură linie preorășenească, 404, care va circula zilnic pe traseul Cora Pantelimon – Șos. Gării Cățelu – Bd. Biruinței – Biserica Sf. Nicolae – Școala Generală nr. 1- Policlinică – Mihai Eminescu – Cimitir II parohial – Avicola Pantelimon și retur.

Linia 404 va circula, pe direcția Cora Pantelimon – Pantelimon de luni până vineri, de la ora 5.00, până la ora 23.15 (în medie, din 20 în 20 de minute); sâmbătă și duminică, de la ora 5.05, până la ora 22.00 (în medie, din 45 în 45 de minute). Pe direcția Pantelimon – Cora Pantelimon, se va circula de luni până vineri, de la ora 5.15, până la ora 23.30 (în medie, din 20 în 20 de minute), sâmbătă și duminică, de la ora 5.20, până la ora 22.15 (în medie, din 45 în 45 de minute). Orarul este orientativ (respectarea lui depinde de condițiile de trafic de pe traseu).

Un bilet costă 1,5 lei. Cei care vor să își facă abonament lunar plătesc 35 lei pe această linie (404), 95 lei pe două linii (404 și altă linie urbană) și 125 lei pentru toate liniile (din București și Ilfov). Pentru aceste abonamente se va acorda o reducere de 50% elevilor, studenților și donatorilor de sânge. Locuitorii din pantelimon trebuie să înțeleagă că trebuie să își plătească biletul de călătorie.

”Ne zbatem de ani buni să semnăm un contract în folosul cetățeanului, pe un traseu care să deservească toate zonele orașului Pantelimon, la intervale orare convenabile și în condiții moderne de infrastructură”, a declarat primarul orașului Pantelimon, Marian Ivan. ”După șapte ani fără RATB în orașul nostru, am reușit, în al treilea meu mandat, să oferim din nou cetățenilor noștri dreptul la un transport civilizat și accesibil ca preț”, a completat acesta.

Negocierile cu RATB au reînceput intens anul trecut: în Pantelimon, s-au executat ample lucrări de asfaltare (peste 100 de străzi

6 COMENTARII

  1. Bravo ! bine ca au reintrodus autobuzul 404.
    Chiar merita 35 de Lei pe luna abonamentul cand te gandesti ca iesi mai ieftin asa decat cu maxi-taxi.
    Acuma trebuie si ca oamenii sa fie corecti si sa cumpere abonamentul de 35 Lei pe luna daca nu vor sa mearga iar pe jos 4 Km. din comuna Pantelimon pana la Cora.

  2. nu scoate bilete nimeni ..inclusiv eu 🙁 lumea amarata tare ..doamne intoarce fatza spre noi si vezi hotia din tara si cu puterea ta fa ceva pt noi 🙂 AMIN !

  3. cel mai bine ar fi sa incaseze soferul banii si la RATB (404) ca sa plateasca toti exact ca la maxi …. .daca nu vor sa plateasca sa scoata toate transporturile in comun si sa mearga pe jos

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here