Acasă Interne Razie la Afumați și Popești-Leordeni

Razie la Afumați și Popești-Leordeni

DISTRIBUIȚI

La 23 noiembrie a.c., polițiștii de investigare a criminalității economice Ilfov au acționat pe raza localităților Afumați și Popești-Leordeni, unde au efectuat verificări la mai multe societăți comerciale în scopul prevenirii și combaterii evaziunii fiscale.

Astfel, în urma controlului la o unitate economică, din Afumați, polițiștii au întocmit dosar penal pe numele administratorului unei societăți comerciale pentru comiterea infracțiunii de evaziune fiscală.

În urma verificărilor la respectiva societate, polițiștii au constatat că 144 kilograme fructe și 172 kilograme legume lipseau din gestiune, existând suspiciunea ca acestea să fi fost comercializate fără documente justificative, prejudiciindu-se astfel bugetul de stat.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal și pe numele unui alt bărbat, de 48 de ani, reprezentant legal al altei unități, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului societății într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul propriu.

De asemenea, în urma controalelor, polițiștii au aplicat șapte sancțiuni contravenționale în valoare de 140.000 lei în conformitate cu prevederile Legii nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, anunta IPJ Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here