Acasă Info Local Recoltă slabă” a polițiștilor în târgurile din Bragadiru, Brănești și Voluntari

Recoltă slabă” a polițiștilor în târgurile din Bragadiru, Brănești și Voluntari

DISTRIBUIȚI

La 9 aprilie a.c. polițiștii ilfoveni au continuat acțiunile pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine publică, pentru prevenirea accidentelor rutiere și pentru combaterea evaziunii fiscale.

Protejarea populației împotriva activităților comerciale ilicite cu produse agro-alimentare reprezintă, de asemenea, o prioritate a polițiștilor ilfoveni în această perioadă.

Astfel, polițiștii au acționat în târgurile din localitățile Bragadiru, Brănești și Voluntari, unde au fost verificați zeci de agenți economici care desfășoară activități de prelucrare, depozitare, comercializare de carne, ouă și alte produse de origine animală.

Polițiștii împreună cu reprezentanți ai Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ilfov au urmărit respectarea normelor sanitar veterinare, precum și înregistarea în evidențele contabile a mărfurilor vândute.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat astăzi 11 sancțiuni contravenționale, în principal pentru nerespespectarea disciplinei financiar contabile și pentru încălcarea normelor cu privire la siguranța alimentelor. Valoarea sancțiunilor este de 5.600 de lei. De asemenea, pentru nerespectarea normelor sanitar-veterinare au fost confiscate cantitățile de 32 kilograme brânză și 70 kilograme carne de miel. – foto: Click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here