Acasă Economie REFACEREA STRĂZILOR ȘI MODERNIZAREA SISTEMULUI RUTIER

REFACEREA STRĂZILOR ȘI MODERNIZAREA SISTEMULUI RUTIER

DISTRIBUIȚI
Ninel Boșcu, primarul comunei Domnești
Ninel Boșcu, primarul comunei Domnești
Ninel Boșcu, primarul comunei Domnești

Pentru perioada imediat următoare, dezvoltarea infrastructurii va rămâne o prioritate pentru Primăria comunei Domnești. Primarul Constantin Ninel Boșcu vorbește despre o serie de lucrări care vizează refacerea străzilor și modernizarea sistemului rutier de pe raza localității pe care o administrează.

Modernizarea sistemului rutier include, printre altele, str. Duculescu, str. Ghioceilor, str. Occidentului, str. Ciutaci (tronson Str. Al. I. Cuza – Str.Occidentului) şi Intr. Gării, artere care totalizează 3,3 kilometri, distanţă pe care se  efectuează lucrări la partea carosabilă şi la trotuare.

Lucrări care vizează partea carosabilă, trotuarele şi rigolele, sunt sau vor fi executate pe străzile Cartierul Nou, Intr. Pescăruşului, Str. Floare de colţ, Intr. Brânduşelor şi Intr. Potcoavei, pe o lungime totală de doi kilometri.

Tot pentru anul acesta se au în vedere proiectarea şi execuţia proiectului de modernizare a sistemului rutier şi realizare a reţelei de canalizare pluvială pe Str. Ciutaci (tronson Str. Foişorului – Str. Tudor Vladimirescu).
Şi, tot la capitolul modernizare a sistemului rutier, trebuie amintiţi cei 400 de metri de străzi incluzând partea carosabilă, parcări, trotuare şi canalizare pluvială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here