Acasă Anchete Retrocedare suspectă sau nepăsare crasă din partea autorităților?!

Retrocedare suspectă sau nepăsare crasă din partea autorităților?!

DISTRIBUIȚI

24 de hectare de teren in Sectorul 2 a castigat o femeie in instanta, in detrimentul Primariei Capitalei, relatează Stirileprotv.ro.

Pe terenul de doua ori si jumatate mai mare ca Arena Nationala exista un parc, o benzinarie, o universitate si o baza sportiva, cu stadion, cu tot. Fara sa intre in detalii, autoritatile au anuntat ca vor face recurs.

Parcul Motodrom – 8,16 ha. Clubul Juventus Bucuresti – 4,3 ha. Benzinaria Shell – 0,25 ha. Universitatea Lumina – 1,4 ha. Blocuri, drumuri, alei si spatii verzi – 2,7 ha.

In total, aproape 24 de hectare din zona Fundeni evaluate la 600 milioane de euro, au fost castigate in prima instanta de Mihăescu Ileana Clara Constanța.

Ca sa vizualizati mai bine, imaginati-va Complexul Arena Nationala. De doua ori si jumatate mai mare ca acest complex este suprafata terenului pe care reclamanta il va castiga de la Primaria Capitalei daca decizia va ramane definitiva. Unele terenuri ii vor fi restituite in natura si pentru altele va primi despagubiri.

Cea care a pierdut in instanta 24 de hectare din capitala este Primaria Generala care a anuntat ca va face recurs.

Reperezentantii Sectorului 2 sustin ca nu stiau povestea, iar acum vor sa salveze macar baza sportiva.

Viceprimar Sector 2: ”Stim cu toti ca in Sectorul 2 sunt o groaza de retrocedari suspecte, au aparut milionari peste noapte in sectorul 2, acte dubioase in opinia mea /am inteles acum ca este un act ilizibil, s-ar citi doar doua randuri, actul care sta la baza retrocedarii”. Procesul prin care femeia misterioasa a cerut retrocedarea dureaza de șase ani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here