Acasă Politic Revoltă în aripa pro-Iohannis din PNL

Revoltă în aripa pro-Iohannis din PNL

DISTRIBUIȚI

Mai mulți lideri liberali din tabăra președintelui susțin că vor merge în această după-amiază la sediul din Modrogan pentru a-i cere socoteală liderului liberal, Ludovic Orban, pe care îl acuză că l-a presat pe Florin Cîțu să își depună mandatul de premier desemnat, anunță G4Media.ro.

”Orban își bate joc de partid și de țară, l-a șantajat pe Florin Cîțu să își depună mandatul iar președintele nu l-a putut convinge să revină asupra deciziei”, a declarat pentru G4Media.ro unul dintre liderii liberali din tabăra pro-Iohannis.

Guvernul Cîțu urma să fie votat astăzi în Parlament, însă cu puțin timp înainte de vot premierul desemnat și-a depus mandatul la Cotroceni.

Președintele Iohannis a luat act de această decizie și urmează să facă o declarație de presă în cursul acestei seri, se arată în comunicat.

În ultimele săptămâni, Ludovic Orban a dat semnale clare, după ce la rândul său și-a depus mandatul în urma deciziei CCR, că nu este confortabil cu o eventuală instalare a lui Cîțu la Palatul Victoria.

Președintele Iohannis trebuie să desemneze un nou premier care să încerce să își strângă majoritatea în Parlament. Foto: Epoch Times Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × 5 =