Acasă Economie România, la Bursa Internațională de Turism din Milano

România, la Bursa Internațională de Turism din Milano

DISTRIBUIȚI
foto:economie.gov.ro

În perioada 4-6 februarie, România este promovată ca destinație turistică în cadrul Bursei Internaționale de Turism Milano (BIT Milano), cea mai importantă manifestare expozițională de profil din Italia.

Standul României are o suprafață de 80 mp și găzduiește 10 co-expozanți. La ceremonia oficială de deschidere a fost prezentă și Excelența Sa, doamna Carmen Liliana Iacob, Consulul General al României la Milano.

În prima zi a târgului, dedicată publicului larg, vizitatorii au călătorit în România prin intermediul realității virtuale, datorită facilității oferite de start-up-ul românesc 24VR3D. De asemenea, Grupul Vatra (singurul atelier din Italia unde cei interesați pot învață să coasă motive tradiționale) a făcut demonstrații de cusut pe ie.

Este organizată o expoziție de icoane pictate în cadrul căreia pictorul Bogdan Solomenco face demonstrații de pictură.

În cadrul zilelor rezervate profesioniștilor din domeniul turismului sunt companiile își vor prezenta oferta turistică, în încercarea de a încheia parteneriate.

1 COMENTARIU

  1. […] În perioada 4-6 februarie, România este promovată ca destinație turistică în cadrul Bursei Internaționale de Turism Milano (BIT Milano), cea mai importantă manifestare expozițională de profil din Italia. Standul României are o suprafață de 80 mp și găzduiește 10 co-expozanți. La ceremonia oficială de deschidere a fost prezentă și Excelența Sa, doamna Carmen Liliana Iacob, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here