Acasă Info Local S-a încheiat primul maraton de vaccinare din Ilfov

S-a încheiat primul maraton de vaccinare din Ilfov

DISTRIBUIȚI

S-a încheiat primul maraton de vaccinare din Ilfov. În aceste 3 zile, la centrul de vaccinare de la Buftea s-au prezentat 2.070 de cetățeni, dintre care 1.970 au optat pentru serul Pfizer BioNTech, iar 100 au ales Moderna.

De asemenea, echipajele mobile au fost prezente în teritoriu și în acest weekend, vaccinând 108 persoane.

În județ vor continua astfel de evenimente, după cum transmite Consiliul Județean Ilfov.

”Sunt mulțumit de mobilizarea ilfovenilor din acest weekend, vă mulțumesc, și sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine la evenimentele similare următoare. Le mulțumesc încă o dată colegilor din teritoriu, domnului primar Gheorghe Pistol si doamnei manager a Spitalului de Obstetrica-Ginecologie Buftea, Florentina Rudeanu, personalului medical, tehnic și voluntarilor. Cu toții au pus umărul ca acest maraton de vaccinare să se întâmple”, a declarat Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

”Evenimentul organizat de Consiliul Județean este un model de bune practici și de colaborare între stat și cetățeni. Din păcate, acest gen de colaborare nu reprezintă încă regula în România. Însă, faptul că avem și astfel de exemple este încurajator. Ne arată că există și know how și disponibilitate de ambele părți. Totodată, consider că trebuie să acordăm o atenție sporită unui element despre care eu cred că vorbim prea puțin: încrederea. Ea este cel mai important liant al unei societăți. Încrederea intre cetățeni și între cetățeni și stat. Iar campania de vaccinare, în general, și cea din Buftea, în particular, este și despre încredere. Sunt convinsă că sfârșitul pandemiei va marca un nou început pentru societatea românească. Pentru că am văzut cu toții că doar împreună reușim”, a precizat, la rândul său, Nicoleta Pauliuc, senator de Ilfov.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 14 =