Acasă Info Local SCHIMBARE LA PANTELIMON

SCHIMBARE LA PANTELIMON

DISTRIBUIȚI

SERVICIUL FINANCIAR, CONTABIL, IMPOZITE ȘI TAXE PANTELIMON A DEVENIT DIRECȚIA ECONOMICĂ PANTELIMON

Serviciul Financiar, Contabil, Impozite și Taxe Pantelimon și-a schimbat denumirea și structura organizatorică, devenind Direcţia Economică Pantelimon (DEP). Directia Economică se ocupă de proiectele de buget orășenesc, impozite și taxe locale, are atribuții legate de activitatea bugetară, financiar-contabilă (întocmirea proiectelor bugetului de venituri și cheltuieli, a situațiilor financiare, constatarea, urmărirea și încasarea impozitelor și taxelor locale etc ).

Schimbarea aduce o îmbunătățire a activitatii economice atât pentru instituție, dar și pentru cetățenii localității, printre care și majorarea numărului de personal pentru rezolvarea mai eficientă a tuturor problemelor care țin de competența instituției. Cetățenii din Pantelimon trebuie să știe că tot ce înseamnă acte, documente și formulare necesare diverselor operațiuni care implică direcția amintită rămâne neschimbat.

”Noua noastră structură înseamnă că vom avea mai mulți angajați în cadrul Direcţiei Economice Pantelimon care să poată face față cerințelor contribuabililor. Ceea ce nu poate fi decât un plus pentru instituția noastră, care se ocupă de tot ce înseamnă impozite și taxe locale, documente contabile, ordine de plată, bugetul de venturi și cheltuieli în orașul Pantelimon – operațiuni complexe, care necesită timp și angajați specializați, a explicat Liviu Florin Țînțăreanu, directorul DEP.

Delimitarea teritorială din punct de vedere fiscal este un element care cântărește greu în activitatea financiar-contabilă a oricărei firme, așa că Direcţia Economică Pantelimon invită companiile să își deschidă sedii în Pantelimon, reamintindu-le că zonele de impozitare din acest oraș vin cu taxe și impozite mai mici față de cele din Capitală. –CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here