Acasă Educatie Școala Gimnazială nr. 3 Buftea și Școala Gimnazială nr. 2 Jilava încep...

Școala Gimnazială nr. 3 Buftea și Școala Gimnazială nr. 2 Jilava încep cursurile după scenariul verde

DISTRIBUIȚI
sursa foto: edupedu.ro

Prefectura Ilfov amintește că la 9 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat Hotărârea nr. 9 privind aprobarea scenariului de funcționare corespunzător fiecărei unități de învățământ din județul Ilfov în vederea începerii anului școlar 2020-2021: https://if.prefectura.mai.gov.ro/…/Hotarare-CJSU-nr-09-din-…. Anexa la Hotărârea CJSU Ilfov nr. 9/09.09.2020 privind Situația statistică privind varianta/scenariul de desfășurare a activității în unitățile de învățământ din județul Ilfov poate fi consultată aici: https://if.prefectura.mai.gov.ro/…/Statistica-scenarii_an-s….

În urma Hotărârii CJSU Ilfov nr. 11/13.09.2020: https://if.prefectura.mai.gov.ro/…/Hotararea-nr-11-CJSU-13_…, pentru Școala Gimnazială nr. 3 Buftea (poziția 34) și Școala Gimnazială nr. 2 Jilava (poziția 124) scenariul de funcționare a fost modificat din roșu, respectiv galben, în verde.

De asemenea, la 10 septembrie 2020, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat Hotărârea nr. 10 privind aprobarea scenariului de funcționare corespunzător Școlii Americane Internaționale din București în vederea începerii anului școlar 2020-2021. Pentru detalii, click aici: https://if.prefectura.mai.gov.ro/…/HotarareCJSU-nr-10-din-1…

Prefectura Ilfov amintește, totodată, cetățenilor, operatorilor economici și instituțiilor publice faptul că la nivelul județului Ilfov sunt în vigoare prevederile Hotărârii CJSU Ilfov nr. 8/03.08.2020 privind măsurile aplicate pe toată raza administrativ-teritorială a județului Ilfov în vederea prevenirii și limitării răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2:

Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise cum ar fi piețe, târguri, oboare, expoziții, zonele în care se desfășoară serbări publice sau pelerinaje, pe întreaga durată a programului de funcționare a acestora.

Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura pentru toate persoanele prezente în zonele de așteptare a mijloacelor de transport în comun (stații de autobuz, peroane CFR și autogări).

Se instituie obligația pentru organizatorii de evenimente sau spectacole în aer liber de a pune la dispoziția participanților măști de protecție și obligația participanților de a purta masca de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, pe toată durata de desfășurare a acestora, de la accesul și până la ieșirea din zonă.

Se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție astfel încât să acopere nasul și gura, de către toți angajații operatorilor economici, la intrarea și ieșirea din schimburi.

Administratorii/proprietarii spațiilor publice/private menționate anterior afișează la loc vizibil informații privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile respective;.

Conducătorii instituțiilor/entităților publice din județul Ilfov vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here