Acasă Educatie Școala și grădinițele din Bragadiru, igienizate încă o dată

Școala și grădinițele din Bragadiru, igienizate încă o dată

DISTRIBUIȚI

În oraşul Bragadiru și în localitățile cu rata de infectare peste 3/1.000 de locuitori, școala urmează să înceapă în scenariul roșu, de luni, 8 februarie. Asta înseamnă că doar preșcolarii și elevii din ciclul primar vor merge fizic la școală.

Marian Grigore, viceprimar cu atribuții de primar al orașului Bragadiru: “Pregătim școala şi grădiniţele pentru a primi copiii în condiții de maximă siguranță sanitară, odată cu reluarea cursurilor din data de 8 februarie. Toate clădirile din Bragadiru care găzduiesc școala și grădiniţele sunt sigure, încălzite și igienizate, astfel încât nu există niciun risc pentru elevii care vor reveni în clase. În plus, am dezinfectat încă o dată spațiile cu produse biocide autorizate”.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a aprobat la 5 februarie a.c  prin Hotărârea nr. 10, scenariul de funcționare corespunzător fiecărei unități de învățământ din județul Ilfov pentru începerea cursurilor în semestrul al II-lea al anului școlar 2020-2021. Scenariile de funcționare corespunzătoare fiecărei unități de învățământ din județul Ilfov pentru începerea cursurilor în semestrul al II-lea al anului școlar 2020-2021 au fost aprobate luând în considerare rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1.000 locuitori calculată la nivel de unitate administrativ-teritorială în data de 05.02.2021 și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, propuneri avizate de Direcția de Sănătate Publică Ilfov și de Inspectoratul Școlar Județean Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here