Acasă Politic SCRISOAREA UNUI TÂNĂR LIBERAL CĂTRE PREȘEDINTELE IOHANNIS

SCRISOAREA UNUI TÂNĂR LIBERAL CĂTRE PREȘEDINTELE IOHANNIS

DISTRIBUIȚI

”Dacă Lucrul Bine Făcut se mai lasă mult aștepta s-ar putea să nu mai aibă cui să-i fie de folos!

Dragă domnule Președinte,

Am asistat cu o bucurie explozivă la reușita Dumneavoastră din 16 noiembrie 2014. Chipul Dumneavoastră din centrul Bucureștiului la o oră târzie ne reda speranța că se mai poate trăi și munci în această țară. Era ca o garanție că putem rămâne ROMÂNI!

După ce am fost hăituiți și amenințați cu distrugerea afacerilor pe care le avem de PSD-iști, după ce am pus în pericol siguranța familiilor noastre, vedeam un lider Ponta îngenuncheat și PSD-istii care ne-au amenințat cerându-și scuze pentru fapte. Simțeam că regimul periculos construit de Ponta se duce de râpă, iar cu Iohannis GARANT puteam rămâne Români, puteam munci și trăi în această țară. Ponta a fost cuminte, a tăcut o perioadă, așteptând să fie înlăturat. S-au tras sfori, s-au făcut calcule, alianțe, promisiuni și obligații și uite-l că revine în forță, prinzând aripi și curaj în a promite tot felul de binefaceri! Ăsta e stilul lui, nu ai ce-i face. Însă promisiunile lui de mai bine sunt frumoase la TV dar în realitate parcă s-ar strânge birul a treia oară de către domnitorii fanarioți. Se strâng bani la buget cu japca. Mulți șefi ai unor instituții publice recunosc voalat că sunt pusi să strângă birul cu orice mijloace. Aceste biruri ne sărăcesc și ne omoară pe noi toți – și cei întreprinzători, dar și pe cei angajați. Sigur că falimentul patronului înseamnă și falimentul angajaților. Am ajuns ca angajatorul și angajatul să sufere aceeași traumă. Taxe, biruri, amenzi, șpagă, amenințări și bani din ce în ce mai puțini.

Sunt un tânăr PNL-ist și aștept de la Președintele și partidul meu să lupte pentru noi, așa cum noi am luptat pentru el în campanie! Ne sufocăm, ne înecăm în sărăcie și corupție. Ne este din ce în ce mai greu să supraviețuim. Muncim mai mult și câștigăm mai puțin, iar organele statului ne hărțuiesc ca pe niște infractori.

Știu că din poziția de Președinte nu aveți prea multe pârghii. Știu că v-am votat ca să nu fiți ca Traian Băsescu. Știu că nu dorim să faceți scandal și circ la TV, însă, parcă prea stați ascuns și parcă PNL-ul prea a amuțit! Colegii îmi spun că trebuie să pregătiți ceva, că nu se poate să stați degeaba! Eu vă întreb: Ce faceți?! Fiindcă dacă Lucrul Bine Făcut se mai lasă mult așteptat, s-ar putea să nu mai aibă cui să-i fie de folos! Că poate ne luăm speranța în spate și plecăm și noi, cei care am mai rămas, către Lumi străine. Și atunci, domnule Președinte, veți rămâne doar cu pontacii, care nu știu să muncească, ci doar să întindă mâna la pomană și să își dea votul când și cui trebuie. Iar fără Noi, nici Dumneavoastră nu veți mai fi la putere și va fi păcat de această țară! Așadar, domnule Klaus Iohannis, când veți fi un altfel de Președinte și când vom vedea cum prin mijloace legale vă veți pune în slujba cetățenilor acestei țări și pentru această țară? Avem nevoie de Dumneavoastră, domnule Președinte, și Dumneavoastră aveți nevoie de Noi! Însă noi suferim pe zi ce trece sub jugul minciunilor unui Prim-ministru pentru care nici nu mai am cuvinte să-l cataloghez în mod negativ. ALO! România Lucrului Bine Făcut trezește-te! Suntem aici, cât om mai rezista! – CETĂȚEANUL ROMÂN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here