Acasă Economie Se încearcă o nouă curățenie la Otopeni 

Se încearcă o nouă curățenie la Otopeni 

DISTRIBUIȚI

taxiPeste 2.000 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Henri Coandă din Otopeni, a anunțat marți Compania Națională Aeroporturi București.

”Astfel, s-au asigurat condițiile necesare pentru preluarea rapidă și fluentă a pasagerilor sosiți pe aeroport și pentru transferul lor în siguranță la destinație. Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât și direct în fața terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul primul venit – primul plecat în cursă”.

Accesul taxiurilor neautorizate în stațiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, ora 0:00. ”Măsura interdicției vine și la solicitarea Poliției Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriștii neautorizați. Începând cu 1 septembrie, stațiile taxi de la aeroport vor fi următoarele: la etaj, stațiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1,40 lei/km, iar la parter stația pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat”, menționează sursa citată. – foto: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here