Acasă Cultura SE ÎNTÂMPLĂ LA POPEȘTI – LEORDENI

SE ÎNTÂMPLĂ LA POPEȘTI – LEORDENI

DISTRIBUIȚI

Cozma 2

Printre curci, rațe și găini, Miron Cozma își face televiziune

Miron Cozma (60 de ani) şi-a făcut televiziune la ţară, printre curci, raţe şi găini. Vătafu tv emite online, dintr-o vilă în construcţie din Popeşti – Leordeni, scrie Click.. “Luceafărul Huilei” este în căutare de fete frumoase şi băieţi deştepţi şi spune că în trei luni va intra pe cablu.

După despărţirea de Marinela Niţu, fostul lider al minerilor mărturiseşte că se simte liber şi plin de energie. “Am planuri mari, nu mă mai interesează femeile, roiesc în jurul meu zi de zi ca nişte albinuţe. Nu mai vreau materialiste, vreau pe cineva care să mă respecte.  Acum m-am însurat cu televiziunea, petrec zi şi noapte cu partenerul meu să punem la punct grila de programe”, a povestit Cozma.

Vila este în construcţie, iar studiourile sunt încă în lucru. În loc de portar dai peste o salcie imensă şi bătrână, iar în curte “secretare” sunt câteva curci, raţe şi găini, care îţi fac ziua mai frumoasă. Până ajungi în clădire poţi servi o gustare, la alegere: mere, pere, mure, cireşe sau vişine din pomii fructiferi din jur.

“Avem un cadru rustic, păsări, un izvor de apă rece, fructe, nu ne-am ocupat încă de grădină, suntem la interior, avem de zugrăvit, de amenajat, de partajat încăperea, o să avem câteva studiouri, vom emite în direct cu diaspora, Europa, SUA. Vom avea radio şi presă scrisă. Am început de jos, dar într-un an vom fi cea mai iubită televiziune. Vom fi televiziunea oamenilor, fiecare îşi poate exprima gândurile liber, fără cătuşe”, zice Cozma.

Miron Cozma şi partenerul său, Nicu Vătafu, au cinci angajaţi tineri care muncesc zi şi noapte pentru a pune toate lucrurile la punct.

Regizorul de platou spune  că ”studioul este micuţ, nu avem încă un decor, însă din computer se poate realiza orice. Acum şefu’, după cum vedeţi, are pe fundal un perete verde, dar eu îl pun pe ce fundal vreau”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here