Acasă Economie Mobilizare bună a antreprenorului la pasajul Berceni

Mobilizare bună a antreprenorului la pasajul Berceni

DISTRIBUIȚI

După ce toate elementele principale ale tablierului metalic au fost montate, atât pe inelul central cât și pe tronsoanele de legătură dintre inel și rampele pasajului, continuă sudurile pentru a permite realizarea suprastructurii peste tablierul montat.

Secretarul de Stat în Ministerul Transporturilor, Irinel Scrioșteanu, anunță că au fost montate toate grinzile de beton și la rampa de urcare/coborâre spre și dinspre București și a început montarea predalelor peste acestea.

După ce s-a finalizat montarea predalelor, a fost armată și turnată placa de suprabetonare la rampa de urcare dinspre Popești-Leordeni.

De asemeneam s-a finalizat montarea rostului de dilatare și la rampa de urcare dinspre Jilava și continuă lucrările de realizare a infrastructurii drumului agabaritic, care va face legătura între Șoseaua Berceni și Centura Bucureștiului. Acum se montează elementele prefabricate la trecerile la nivel cu calea ferată aferentă Centurii feroviare a Capitalei.

Continuă lucrările pentru dublarea Centurii actuale a Bucureștiului, la patru benzi, spre Jilava, devierea utilităților, lucrările la bazinul de retenție a apei pluviale în zona DJ 401 și realizarea canalizării pluviale pe șoseaua Berceni.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here