Acasă Info Local Se mențin măsurile de limitare a răspândirii Covid 19 si modalitatile de...

Se mențin măsurile de limitare a răspândirii Covid 19 si modalitatile de comunicare cu CJ Ilfov

DISTRIBUIȚI

Pe fondul creșterii riscului de infectare cu Covid 19, pentru a asigura serviciile pe care Consiliul Județean Ilfov le oferă cetățenilor, pentru a proteja publicul, dar și angajații instituției și în urma recomandărilor MAI, conducerea instituției a stabilit următoarele măsuri:

  1. Se mențin restricționate toate serviciile de relații cu publicul. Toate documentele necesare desfășurării activității vor fi accesibile online, pe site www.cjilfov.rosau vor fi trimise prin poștă ori servicii de curierat. Toate solicitările sunt așteptate pe e-mail, la adresa cjilfov@cjilfov.ro. Încărcarea documentelor sau relații suplimentare se pot obține pe siteul www.cjilfov.ro, în paginile destinate fiecărei direcții de specialitate. De asemenea orice informații pot fi primite la numerele de telefon 021/ 212.56.93, 021/ 212.56.94, 021/ 212.56.95
  2. Asigurarea materialelor igienico-sanitare, dezinfectarea spațiilor comune de cel puțin trei ori pe zi și asigurarea că fiecare persoană care intră în instituție respectă normele de igienă și protecție stabilite.
  3. Angajații vor lucra prin rotație, conform schemelor întocmite de șefii ierarhici și vor veni la serviciu la intervale diferite.
  4. Fiecare angajat va completa un chestionar tipizat referitor la trasabilitatea COVID-19.
  5. Serviciile din subordinea CJ Ilfov vor lua măsuri similare pentru prevenția infecțiilor cu COVID-19, atât pentru personalul propriu, cât și pentru cetățenii interesați. – sursa: Biroul de Presă al CJ Ilfov

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here