Acasă Anchete SE SCHIMBĂ ORGANIGRAMA LA COMPANIA NAȚIONALĂ DE DRUMURI

SE SCHIMBĂ ORGANIGRAMA LA COMPANIA NAȚIONALĂ DE DRUMURI

DISTRIBUIȚI

wall-street.roLa Compania Națională de Drumuri se schimbă organigrama. Potrivit www.tirmagazin.ro, din noua organigramă, omul lui Mihai Stanciu i-a scos pe incomozii din suborninea sa. Cap de listă este Ștefan Scoruș, șeful Direcției UE și Monitorizare Proiecte cu Finanțări Externe. Scoruș îi dădea continuu replici lui Narcis Neaga în ședințe și acest lucru îl scotea din minți pe șeful CNADNR.

Un alt revocat din funcție este Liviu Costache, șeful Direcției Comeciale, un om care, atunci când a ocupat funcția de director general al CNADNR, l-am ars urât pe Neaga.

N-a scăpat de mânia inginerului turnător Neaga nici Raluca Șandru, șefa de la Direcția de Relații Publice. Șandru înjura ca un birjar pe coridoarele de la etajul 8 ale CNADNR. Despre ea, colegii spun că vine din ce în ce mai rar pe la muncă, dar, când vine, are un damf puternic de băuturi ”extrem de răcoritoare”, potrivit sursei citate.

Neaga a bătut palma cu președintele CA Costin Mihalache și astfel noua organigramă a trecut prin Consiliul de Administrație al CNADNR.

Când a auzit că, prin noua organigramă, Neaga vrea să mai angajeze în CNADNR încă 500 de noi tăietori de frunze la câini, ministrul Ioan Rus a înnebunit. El i-a dat ordin președintei Adunării Generale a Acționarilor a CNADNR, Adriana Kalapis, să blocheze noua modificare propusă de Neaga. – foto: wall-street.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here